Köpguide

Här hittar du köpguide herr

K-proprium

Serien är skapad för målmedvetna idrottare oavsett vilken träningsform man utövar som vill öka sin träningsintensitet och utvecklad för att ge extra stöd och funktion för att bibehålla form, minska trötthet och minska skaderisken.

K-proprium

A400

Serien är skapad för seriösa idrottare som oavsett träningsform vill pressa sina gränser och öka sin träningsintensitet. Plaggen är designade för att försäkra om bästa prestanda och ge maximalt skydd mot skador.

DNAmic Cool

Serien är skapad för seriösa idrottare som oavsett träningsform vill pressa sina gränser i varma klimat. Plaggen är designade för att försäkra om bästa prestanda och ge maximalt skydd mot skador.

A400

DNAmic Primary

Primary är vår mest inkluderande kommerssionsområde som tillhandahåller SKINS DNAmic Gradient kompressionsteknologi.

Serien är skapad för de som dedikerade att leva en aktiv livsstil och som tränar regelbundet och vill hålla sig i form. Den är utvecklad för att ge prestanda för de som vill leva en aktiv livsstil, träna regelbundet och hålla sig i form och kombinera en modern sportig look med en urban livsstil.

DNAmic Primary

DNAmic Thermal

Serien är skapad för att erbjuda värme, isolering och bra fukthantering för maximal komfort som samtidigt tillåter dig att pressa dina gränser för att prestera bättre i kallt väder.

Thermal

DNAmic Recovery är vårt bästa återhämtningsmaterial som erbjuder det senaste MX Memory Compression Fabrics samtidigt som det maximerar vår DNAmic Gradient Compression i en hög komprimeringsprofil.

Serien är skapad för den målmedvetna atleten och utvecklat för att maximera återhämtning direkt efter träning.

Recovery

Skins Activewear är framtagna med prestanda i åtanke.Med Activewear är du redo för träning i alla klimat.

Activewear

Triathlon

Här finns kläderna för dig som håller på med Triathlon.Produkterna har skapats med samma strategiska tankesätt som vi implementerade i vår cyklings-serie. Med avancerade ergonomiska former och mönsterkonstruktion, har vi utvecklat en serie som klarar av att ge bästa möjliga upplevelse i simningen, cyklingen och till sist i löpningen.

Cycle

Skins Cycle är skapat från vår DNAmic Gradient Compression profile. Med en smart konstruktion har vi skapat ett antal marknadsledande produkter som ger bästa prestanda.

Triathlon/Cycle