KÖPGUIDE DAM

Här hittar du köpguide dam

K- proprium kollektionen är skapad för målmedvetna idrottare, oavsett träningsform. Kollektionen utvecklad för att ge extra stöd och funktion för att hålla formen, minska trötthet och minska skaderisken.

K-proprium

A400

Kollektionen är skapad för seriösa idrottare, som oavsett träningsform, vill pressa sin träning. Den är skapad för att säkerställa bästa träningsupplevelse och ge maximalt skadeskydd.

A400

Skins DNAmic Soft är skapad i ett mjukt och skönt material för aktiviteter som Yoga, Pilates och Barre för de som vill leva en aktiv livsstil och fokusera på att stärka styrka, flexibilitet, form och hållning.

DNAmic Soft

DNAmic Primary- är skapad för de som är dedikerade att leva en aktiv livsstil och som tränar regelbundet och vill hålla sig i form. Kollektionen är utvecklad för att ge prestanda för de som vill leva en aktiv livsstil, träna regelbundet och hålla sig i form och kombinera en modern sportig look med en urban livsstil.

DNAmic Primary

Serien är skapad för att erbjuda värme, isolering och bra fukthantering för maximal komfort samtidigt som den tillåter dig att pressa dina gränser för att prestera bättre i kallt väder.

Thermal

Serien är skapad för den målmedvetna atleten och utvecklat för att maximera återhämtning direkt efter träning.

Recovery

Här finns kläderna för dig som håller på med Triathlon.Produkterna har skapats med samma strategiska tankesätt som vi implementerade i vår cyklings-serie. Med avancerade ergonomiska former och mönsterkonstruktioner har vi utvecklat en serie som klarar av att ge bästa möjliga upplevelse i simningen, cyklingen och löpningen.

Triathlon/Cycle

Skins Activewear är skapat med fokus på prestanda för att möta kraven den moderna idrottaren ställer. Med dessa kläderna är du redo för träning oavsett träningsform och klimat.

Activewear